رسیدگی به تخلفات دانشجویان از اختیارات سازمان سنجش گرفته شد- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم



به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح استفساریه ماده (۱۱) قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری، با کلیات و جزئیات این استفساریه با ۱۴۸ رأی موافق، ۴۱ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات متن استفساریه را بدین شرح قرائت کرد:

آیا کلمه «داوطلب» در ماده (۱۱) قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری مصوب ۱۳۸۴/۷/۶ شامل افراد پذیرفته شده نهایی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی می شود؟

پاسخ:

خیر، کلمه «داوطب» در ماده (۱۱) قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری مصوب ۱۳۸۴/۷/۶ شامل افراد پذیرفته شده نهایی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نمی شود.

محمدرضا صباغیان بافقی در مخالفت با این طرح استفساریه با بیان اینکه در صورت حذف کلمه داوطلب ماده ۱۱ قانون بلااثر می ماند، گفت: ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری به درستی و به صورت دقیق حق اعتراض برای داوطلبان را پیش بینی کرده، ولی با این استفساریه در قالب دفاع از دانش آموز، حق دانش آموزان ضایع می شود و راه برای هرگونه سوءاستفاده باز خواهد شد.

محمدعلی زنجانی حسنلویی موافق این استفساریه نیز ضمن اظهار تعجب از اظهارات مخالف عنوان کرد: منظور از این استفساریه این است که داوطلب کسی است که هنوز وارد دانشگاه نشده است و تا آن زمان می توان به تخلفات وی رسیدگی کرد، اما وقتی داوطلب وارد دانشگاه می شود و برای زندگی خود برنامه ریزی می کند، نباید با آبروی او بازی کرد. در حال حاضر به دلیل واضح نبودن قانون و نبود چنین استفساریه ای برخی از قانون سوءاستفاده کرده و با آبروی افراد در زمان دانشجویی بازی می کنند که حتی منجر به مهاجرت و بعضا خودکشی دانشجو نیز شده است./

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رسیدگی به تخلفات دانشجویان از اختیارات سازمان سنجش گرفته شد- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.