تحریم کنندگان جشنواره فجر، قاعده بازی را رعایت می کنند؟



روح الله سهرابی در یادداشتی در خصوص تحریم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: تحریم یعنی مبارزه نرم! گویا تعدادی اندک از سینماگران فرصت جشنواره را مغتنم شمرده و با بهره جویی از آن وارد ژست تحریم و به عبارت بهتر، مبارزه نرم شده اند! این رویکرد چنانچه انتخاب از روی اختیار باشد به خودی خود بلااشکال است، اما ناگزیر ملاحظات و قواعد بعدی را به دنبال خواهد داشت! اصلی ترین ملاحظه و قاعده این تحریم و مبارزه آن است که مادامی که جمهوری اسلامی برقرار و چراغ سینمایش روشن است و جشنواره فیلم فجر در دایره فرهنگی و هنری اش برگزار می شود نه باید فیلمی بسازند یا بازی کنند و نه در جشنواره ای شرکت کنند. یکی از بارزترین وجوه رسانه های فراگیر امروز، تاریخ نگاری آنهاست. رسانه ها ثبت و ضبط می کنند و برای مردم به یادگار می سپارند. انگشت شمار اسم هایی که به عنوان تحریم کنندگان سینما و جشنواره فیلم فجر اعلام موضع کردند به یاد داشته باشند که نامشان در حافظه جمعی و فردی مردم این سرزمین حک خواهد شد تا گذر زمان سنگ محکی باشد برای سنجش عیار ادعایشان!

چنین مبارزانی چنانچه به راهی که در پیش گرفته اند معتقد و به عهد خود پایبند باشند لاجرم باید بر سر این تصمیم باقی بمانند و مادامی که نظام جمهوری اسلامی برقرار است از هرگونه حضور در شئون مختلف سینمای ایران اعم از پشت دوربین، جلوی دوربین، پس تولید و … خودداری کنند. مردم منتظر روز ها و ماه ها و سال های پیش رو هستند تا این ادعای بزرگ را راستی آزمایی کنند! علیرغم اینکه تحریم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر شکست سختی خورد، اما از این پس همه ما نظاره گر رفتار آنانی هستیم که بر طبل این مبارزه کوبیدند!
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تحریم کنندگان جشنواره فجر، قاعده بازی را رعایت می کنند؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.