افزایش چندین برابری اعتبارات و عوارض شهرستان مهریز



به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، خبرنگاران شهرستان مهریز میهمان ششمین نشست خبری شهرستانی استاندار یزد بودند که از ساعت ۲۰ شامگاه شنبه شروع شد و تا پایان این روز به طول انجامید.

در این نشست علاوه بر مهران فاطمی استاندار یزد، بالغ بر ۳۰ مدیرکل و معاون استاندار به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند که بخشی از این مطالب را مررو می کنیم.

افزایش ۷۰ برابری عوارض آلایندگی مهریز طی ۲ سال

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد در این نشست در ارتباط با روند بودجه ای شهرستان مهریز گفت: تخصیص منابع اعتباری استانی به شهرستان مهریز در سال ۹۹ که در قالب شورای برنامه ریزی استان مصوب می شود، مجموعا ۱۱ و نیم میلیارد تومان بوده که قالب آن اسناد خزانه بوده است.

مجید دهقانی زاده افزود: این عدد در پایان سال ۱۴۰۰ که عمده آن هم در دولت سیزدهم پرداخت شد به رقم ۳۶ میلیارد تومان رسیده، در سال ۱۴۰۱ به ۴۶ میلیارد تومان و در یازده ماهه سال گذشته هم به ۵۲ میلیارد تومان رسیده و عمده این ارقام در دولت سیزدهم نقدا پرداخت شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد در ارتباط با عوارض آلایندگی شهرستان مهریز گفت: عوارض آلایندگی در محور مهریز عقدا به صورت یکپارچه لحاظ شده و در سال ۹۹ این عدد ۲۰۰ میلیون تومان و در سال ۱۴۰۰ به ۷ میلیارد تومان رسیده است.

دهقانی زاده گفت: در سال ۱۴۰۱ میزان عوارض آلایندگی مهریز ۱۴ میلیارد تومان شده و در سال ۱۴۰۲ هم که هنوز از سوی محیط زیست کشور اعلام نشده قطعا عدد بسیار خوبی خواهد بود که به صورت مستقیم در حساب شهرداری ها و دهیاری ها واریز می شود.

وی در ارتباط با مالیات بر ارزش افزوده شهرستان مهریز هم گفت: با جرات می توان گفت که یکی از منظم ترین سیستم های مالیاتی کشور در استان یزد مستقر است و ما کمترین میزان معوقه مالیاتی را در کشور شاهد هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد بیان کرد: در سال ۹۹ میزان مالیات بر ارزش افزوده شهرستان مهریز ۱۹ میلیارد تومان بود اما از سال ۱۴۰۰ و با پیگیری استاندار یزد برای انتقال پرونده های مالیاتی بزرگ یزد به داخل استان این رقم به ۸۲ میلیارد تومان، ۱۴۰۱ به ۱۰۳ میلیارد تومان و در یازده ماهه سال گذشته به ۱۱۴ میلیارد تومان رسید.

دهقانی زاده با بیان اینکه بازگشت حقوق دولتی باید بعد از نتیجه بخش بودن معدن انجام شود گفت: در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ میزان بازگشت حقوق دولتی معادن برای مهریز صفر بوده ولی در طول دو سال قبل حداقل ۱۷ میلیارد تومان به این پروژه ها اختصاص پیدا کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد عنوان کرد: تعهد استان برای تامین اعتبار میدان ورودی مهریز به رقم حدود دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان انجام گرفت و به حساب شهرداری واریز شده است.(با توجه به اینکه شهردار مهریز اعلام کرده که این هزینه پرداخت نشده، استاندار یزد تاکید کرد که این واریزی به صورت شفاف توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام شود.)

وی در ارتباط با مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار یزد مهریز گفت: با اطمینان بیان می کنیم که بیش از ۷۰ درصد از اعتبارات این سفر برای شهرستان محقق شده است.

تمام مصوبات سفر استاندار به مهریز در حوزه مدارس اجرایی شد

کاظمی؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد هم در این نشست گفت: اولویت نوسازی مدارس مصوبات استاندار در شهرستان است که دو مدرسه و یک چمن مصنوعی جزو مصوبات بود که هر سه این پروژه ها تکمیل و افتتاح شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد گفت: همچنین یک مدرسه دیگر هم که خیری بوده در این دولت از محل مصوبات تکمیل و بهره برداری شد.

اختلاف میراث و شهرداری در ارتباط با باغشهر تاریخی برطرف شد

احمد آخوندی؛ دستیار ویژه استاندار و مدیرکل پیشین میراث فرنگی استان یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه باغشهر تاریخی مهریز ثبت ملی شد گفت: پس از این اقدام مشکلاتی به وجود آمد که یکی از آنها اختلافات شهرداری و میراث فرهنگی بود که در سفر رئیس جمهور مطرح و با پیگیری صورت گرفته برطرف شد.

مدیرکل پیشین میراث فرنگی استان یزد افزود: تکمیل مسیر اطراف باغ پهلوان پور یکی از پروژه های مصوب سفر استاندار به مهریز بود که هنوز شروع نشده و درخواست داریم که مسئولان اقدام به اجرای آن کنند.

آخوندی ادامه داد: بیشترین بومگردی استان یزد پس از شهر یزد متعلق به مهریز است که در دو سال و نیم گذشته هر سال چهار بومگردی در این شهرستان افتتاح شده و تقریبا روستای هدف گردشگری در شهرستان نداریم که بومگردی در آن فعال نباشد.

روشنایی جاده میانکوه بررسی و رفع می شود

جم؛ مدیرعامل توزیع برق یزد هم در این نشست در ارتباط با روشنایی مسیر محور یزد مهریز گفت: بحث روشنایی جاده سنتو در حوزه راهداری است و روشنایی میانکوه هم بررسی می شود و در صورت وجود مشکل اقدام به رفع آن می کنیم.

اعتبارات کشاورزی مهریز ۱۴ برابر شد

حاتمی؛ رئیس سازمان جهاد هم در این نشست در ارتباط با اعتبارات کشاورزی مهریز گفت: این اعتبارات نسبت به شروع به کار دولت هفت برابر شده و اگر اعتبارات شهرک های کشاورزی را هم به آن اضافه کنیم ۱۴ برابر می شود.

وی گفت: ۱۲ میلیارد تومان بابت شش کیلومتر آبرسانی خورمیزات هزینه شده و مصوبات سفر استاندار به شهرستان مهریز در حوزه جهاد کشاورزی هم به صورت کامل عملیاتی و انجام شده است.

هیچ حادثه ای در کمربندی بنادک سادات طی ۱۰ ماه گذشته نداشتیم

مدیرکل راهداری یزد هم در این نشست گفت: در ارتباط با میدان ورودی مهریز قرار بود که شهرداری طرحی را به راهداری ارائه کند ولی هنوز شهرداری طرح مرحله دو این موضوع را برای ما نیاورده و منتظر هستیم که این اقدام رخ دهد تا روند تایید آن انجام شود.

رستگاری با بیان اینکه مرحله نخست این طرح انجام گرفته است، گفت: به محض اینکه طرح توسط شهرداری ارائه شود به سرعت بررسی آن انجام می شود.

وی افزود: از سوی راهداری این موضوع چندین بار پیگیری شده ولی هنوز از سوی شهرداری اقداماتی که باید انجام می گرفته، انجام نشده است.

رستگاری خاطرنشان کرد: کمربندی بنادک سادات تحویل راهداری است و در ده ماهه گذشته هم هیچ حادثه ای در این منطقه نداشتیم و تنها برخی مواقع تابلوهای آن به سرقت می رود که راهداری اقدام به تعویض آن می کند.

مدیرکل راهداری یزد با بیان اینکه پنج کیلومتر از باند دوم مهریز نیمه تمام است و سعی می کنیم که اجرای آن را به پایان برسانیم گفت: پل جاده کنج کوه در سیل اخیر شکست و با وجود ایجاد راه جایگزین موقت به دلیل حجم تردد در ایام ۱۲ و ۱۳ فروردین، با هماهنگی پلیس در این دو روز مسیر مسدود شد تا مشکلی به وجود نیاید.

اعتبارات قابل توجه سفر رئیس جمهور برای مهریز

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد هم در این نشست در ارتباط با پروژه های مصوب سفر نخست ریاست جمهوری به مهریز گفت: این سفر برای شهرستان مهریز آورد بسیار خوبی داشت و بالغ بر ۳۶۰ میلیارد تومان مصوبه داشتیم که از این میزان تا به الان ۳۰۶ میلیارد تومان به پروژه ها پرداخت شده است.

محمدجواد ابوالحسینی تصریح کرد: پروژه در آستانه بهره برداری تامین اجتماعی که همزمان با همان سفر کلنگ زنی شد، پروژه تقاطع غیرهمسطح تنگ چنار بود که متاسفانه به دلیل ضعف پیمانکار، شرکت ساخت مجبور شد این پیمانکار را از مسیر کنار بگذارد و الان دوباره پیمانکار جدید شروع به کار کرده و اعتبار جدیدی برای آن در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: باید این تقاطع زودتر تکمیل می شد ولی به دلیل مشکل پیمانکار اجرا نشد اما قول می دهیم که سرعت اجرای آن افزایش پیدا کند تا شاهد بهره برداری از آن باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: در حوزه پروژه های گازرسانی هم خوشبختانه اقدامات خوبی در این شهرستان رخ داده و به علاوه آن در حوزه تکمیل پروژه های خیری هم توجه خاصی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان هم در این دولت اعتبارات خوبی در نظر گرفته شد که از جمله آن ۳۵ میلیارد تومان در دور نخست برای بیمارستان این شهرستان و همچنین ۳۳ میلیارد تومان در سفر دور دوم برای آن رزرو شده است.

ابوالحسینی اضافه کرد: تا دهه فجر امسال بحث نیمه تمام در بیمارستان مهریز نخواهیم داشت و به صورت کامل از این مجموعه بهره برداری صورت می گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد عنوان کرد: در سال های ۹۸ تا ۱۴۰۰، راهداری مجموعا ۳۱ میلیارد تومان تعهد انجام داده و فعالیت شکل گرفته که در حوزه های مختلف صرف شده است ولی در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ که مستقیما این دولت برنامه ریز آن بوده، ۵۲ قرارداد با مجموع اعتبار ۳۳۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در این شهرستان شروع یا اجرایی شده است.

وی افزود: با این وجود نفی نمی کنیم که حوزه راه های اصلی و روستایی این شهرستان نیاز به کار بیشتر دارد و به ویژه در مناطق ییلاقی باید به این موضوع توجه شود و البته در این دولت توجه خاصی صورت گرفته است.

ابوالحسینی خاطرنشان کرد: در بحث میراث فرهنگی هم توجه بسیار خاصی صورت گرفته و در طول این دولت اقداماتی شروع شده که امیدواریم بتوانیم هرچه سریع تر آن را اجرایی کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد تصریح کرد: در ارتباط با جابه جایی ایست و بازرسی مهریز گفت: استاندار یزد به صورت جدی در شورای معاونین پیگیر این موضوع هستند و البته باید حق داد که مجموعه فراجا و دستگاه های مرتبط برای جابه جایی تاسیسات سختی داشته باشند ولی باز هم پیگیری لازم در این حوزه را انجام می دهیم.

وی یادآور شد: یکی از اقدامات بسیار مهمی که برای این موضوع انجام گرفت، بحث تاییدیه محیط زیست و خارج کردن آن از مجموعه کالمند بود که برای محیط زیست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که کار بسیار سختی هم بود.

ابوالحسینی افزود: نکته بعدی این است که ماده ۲۳ این پروژه هم اخذ شده و اعتبارات لازم برای آن هم در نظر گرفته می شود تا هرچه سریع تر نسبت به انتقال آن اقدامات لازم هم صورت پذیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد بیان کرد: در ارتباط با جاده سلامت مهریز هم پیگیری لازم صورت پذیرفت و مطالعات آن توسط مشاور انجام و تکمیل شده و در روزهای آینده طرح آن در کارگروه زیربنایی تصویب خواهد شد تا بتوانیم اجرای آن را آغاز کنیم.

شرط معاون استاندار یزد برای ارتقای بهادران به بخش

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد هم در این نشست بیان کرد: هر شهرستان برای اینکه بتواند فرمانداری ویژه داشته باشد پنج آیتم دارد که حداقل باید از این تعداد یک شهرستان چهار مورد را داشته باشد.

علی اکبر عزیزی ادامه داد: بر اساس نقشه ها و تصمیمات موجود، هیچ بحثی در رابطه با جابه جایی مرز مهریز به یزد وجود ندارد و با توجه به همین موضوع هم به هیچ عنوان زمینه اختلافات مرزی جدید را فراهم نمی کنیم و در بحث جابه جایی مرزهای مشخص شده مقاومت داریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در ارتباط با افزودن بخش بهادران گفت: هیچ کسی بیشتر از ما موافق ایجاد بخش بهادران نیست ولی اصلی ترین آیتم برای بخش شدن داشتن ۱۰ هزار نفر جمعیت است که بتوان این طرح را ارائه کرد.

عزیزی خاطرنشان کرد: طرح بخش شدن یک منطقه هم به این راحتی نیست و مراحل بسیار زیادی را باید طی کند تا به مرحله رای گرفتن از ۱۰ تا ۱۴ وزیر می رسد و در صورت تایید این وزرا مصوب خواهد شد.

وی تصریح کرد: آینده این منطقه قطعا با جمعیت بیشتر از ۱۰ هزار نفر خواهد بود ولی الان شرایط ان را ندارد با این وجود ما طرح اقتصادی برای آن ارائه کردیم و به دنبال بخش شدن آن بودیم که به دلیل مخالفت مردم یکی از محلات این منطقه و ارسال طومار به وزارت کشور، این طرح متوقف شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: هر زمان که موافقت مردم در این بخش به صورت کامل وجود داشته باشد، در زمان کمتر از چهارماه این کار را انجام خواهیم داد و مصوبه آن را دریافت خواهیم کرد.

۱۸ مصوبه سفر استاندار یزد به مهریز کاملا اجرایی شد

ناطق هم در این نشست در ارتباط با مصوبات سفر شهرستانی استاندار یزد به مهریز گفت: ۳۰ مصوبه سفر به شهرستان مهریز داشتیم که پس از سفر در دو جلسه موضوعات مرتبط با آن با حضور مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد و از این تعداد ۱۸ مصوبه اجرایی شده، ۵ مصوبه در حال انجام است و هفت مصوبه هم محقق نشده است.

خبرنگاران بهترین پل های ارتباطی مردم و مسئولان هستند

سرپرست فرمانداری مهریز هم در این نشست گفت: شهرستان مهریز از طرفی به عنوان باغ شهر شناخته می شود و روستاهای اطراف آن پتانسیل های فراوان دارد و از طرف دیگر مردمانی ولایت مدار، دغدغه مند و عاشق نظام و ولایت هستند.

مهدی مصدق با اشاره به اینکه مردم در آرزوی توسعه و پیشرفت این شهرستان هستند گفت: برگزاری این نشست می تواند زمینه بررسی و پیگیری مشکلات را از طریق رسانه ها فراهم کند و گام های بلندی برای شهرستان برداشته شود.

سرپرست فرمانداری مهریز خبرنگاران را چشم نظارتی مردم دانست و گفت: بهترین پل ارتباطی بین مسئولان و مردم خبرنگاران هستند که می توانند مسائل و مشکلات را به بهترین شکل ممکن با مطالبه گری خود بررسی کنند تا برطرف شود.

معادن شن و ماسه رودخانه ای تبدیل به معادن کوهی می شوند

مدیرکل دفتر فنی استانداری یزد هم در این نشست در ارتباط با معادن شن و ماسه مهریز گفت: بحث معادن شن و ماسه از ابتدای فعالیت دولت به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت و معادن شن و ماسه کوهی در این دولت در دستور کار قرار گرفتند.

شیشه بری افزود: کوه ها شناسایی شدند و سرمایه گذاران در این حوزه در نظر گرفته شده و تا انتهای سال ۱۴۰۳، مطرح شد که معادن شن و ماسه رودخانه ای جمع شوند و به سمت کوهی بروند.

مدیرکل دفتر فنی استانداری یزد تصریح کرد: در این حوزه هم افرادی که شن و ماسه رودخانه ای دارند و هم برخی افراد دیگر که توانمندی لازم را دارند می توانند اقدام به فعالیت کنند و در صورتی که بتوانیم محدودیت های موجود را رفع کنیم، تا پایان سال می توانیم بخش قابل توجهی از معادن شن و ماسه رودخانه ای را به کوهی تبدیل کنیم.

نشست های خبری شهرستانی استاندار یزد

علی صالحی؛ مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه امسال استاندار یزد در اقدامی ابتکاری با اصحاب رسانه و خبرنگاران تمام شهرستان ها دیدار و گفت وگو می کند، گفت: این اقدام زمینه ای را به وجود آورده که خبرنگاران شهرستان ها بتوانند به صورت اختصاصی سوالات شهرستان، شهر و محلات خود را از مسئولان پرسیده و پیگیری کنند.

آمادگی اوقاف برای نوسازی غسالخانه پیشین مهریز

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد هم در این نشست گفت: بلافاصله پس از اینکه از سوی امام جمعه مهریز هیئت امنا معرفی شوند، کار تایید آنها انجام می گیرد و در کمتر از یک ماه تاییدیه آن را انجام می دهیم.

حجت الاسلام صادقی در ارتباط با بحث غسالخانه مهریز بیان کرد: با وجودی که مربوط به اوقاف نیست اما در صورتی که اختلافات محلی مربوط به غسالخانه پیشین برطرف شود، از سوی اوقاف هزینه بازسازی آن برای فعال شدن این مکان انجام می شود.

دو هزار و ۵۰۰ متقاضی نهضت ملی مسکن مهریز تایید شدند

احسان خواجه رضائی هم در این نشست گفت: بالغ بر شش هزار و ۵۰۰ متقاضی تا به امروز در نهضت ملی مسکن یزد ثبت نام کردند که قریب به دو هزار و ۵۰۰ متقاضی تایید نهایی شدند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر پروژه های اقدام ملی مسکن که در حال انجام است و به عنوان نخستین شهرستان در استان این پروژه ها به بهره برداری رسید و تحویل متقاضیان شد، چندین زمین پیشنهاد شد که یک سایت ۱۳۹ هکتار و یک سایت ۳۹ هکتاری در نظر گرفته شد و همچنین سایت ۹ هکتاری برای طرح جوانی جمعیت مشخص شد.

خواجه رضایی با بیان اینکه تا به امروز نخستین استانی در کشور هستیم که موضوعات جوانی جمعیت را تا این حد توانستیم اجرایی کنیم و کار را جلو ببریم گفت: در شهرستان مهریز هم کار بخشی از زمین ها انجام شده و مابقی زمین ها هم در حال آماده سازی هستند

پیشرفت فیزیکی آماده سازی ۱۳۹ هکتاری نهضت ملی مسکن

مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد هم در این نشست گفت: بنیاد مسکن در نهضت ملی مسکن شهرستان مهریز از اردیبهشت ۱۴۰۲ با سایت ۱۳۹ هکتاری کار خود در مهریز را آغاز کرد و الان ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده قرعه کشی است.

نادریان زاده افزود: سایت ۳۹ هکتاری هم از شهریور ۱۴۰۲ به بنیاد مسکن واگذار شد که آماده سازی آن به اتمام رسیده و آماده قرعه کشی است و علاوه بر آن بحث نخاله برداری سایت ۹ هکتاری جوانی جمعیت هم شروع شده و در چند ماه آینده تحویل متقاضیان می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد در ارتباط با پارک منشاد گفت: تکمیل این پارک ۱۲ میلیارد اعتبار نیاز داشت که ۵ میلیارد آن تامین شده و مابقی آن را سعی می کنیم که تامین کنیم تا به بهره برداری برسد.

نادریان زاده خاطرنشان کرد: ۱۳۶ واحد مسکونی از سیل ۱۴۰۲ در شهرستان مهریز آسیب دید و ۵۵ واحد هم نیاز به ساخت داشت که خسارت آن تامین اعتبار شد و با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان کار آنها اجرایی شد.

رفع مشکل خط آب تنگ چنار

مدیرعامل آبفا مهریز هم در این نشست بیان کرد: با اقداماتی که توسط آبفا در شهرستان مهریز صورت گرفته، خوشبختانه ما در زمان پیک در شهرستان مهریز مشکلی نداریم و علاوه بر این مخزن دیگری هم در دست اقدام است که تا خرداد به پایان می رسد.

جلال علمدار با بیان اینکه در بحث تنگ چنار هم مشکل لوله ها تقریبا به صورت کامل برطرف شده است، افزود: با این اقدام که توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) انجام شده، مشکل آب این منطقه برطرف می شود.

وی در ارتباط با قنات دولت آباد گفت: این قنات ۵۰ لیتر آب دارد که آبفا حدود ۲۵ لیتر آن را اجاره کرده و برای مسائل شرب استفاده می کند و مابقی آن در دست آبفا نیست.

پردیس شکیب مهریز مجددا کارسازی می شود

رئیس دانشگاه یزد هم در ارتباط با پردیس شکیب شهرستان مهریز گفت: آقای شکیب یکی از بهترین خیرین آموزش عالی کشور است و این پردیس ساختمانی بی نظیر در کل کشور است.

کلانتری با بیان اینکه از ابتدای فعالیت بنای خود را بر این گذاشتیم که این مکان را به نحو احسن کارسازی کنیم، افزود: برای ایجاد یک مرکز آموزش عالی تنها ساختمان نیاز نیست و مهمترین موضوع مورد نیاز داشتن هیئت علمی است.

رئیس دانشگاه یزد با بیان اینکه این مجموعه از ابتدا اشتباه کارسازی شده بود و صرفا شش رشته شبانه دانشگاه را به این مکان بردند گفت: در سفر وزیر علوم بازدیدی از این مجموعه انجام گرفت و وی قول دادند که این مجموعه به دانشگاه قضائی تبدیل شود ولی ابتدا باید ساختار آن را درست کنیم.

کلانتری با بیان اینکه ما الان خیلی از دانشگاه های خود را در حال ادغام کردن و تعطیل کردن هستیم گفت: الان به ازای هر دانشجو در هر سال باید سی میلیون تومان اعتبار پرداخت شود ولی در مهریز اداره پردیس با دو میلیون تومان پرداختی دانشجو پیگیری می شود.

پرداخت ۹ و نیم میلیارد تومان خسارت سیل به ۲۵ پروژه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد هم در این نشست گفت: سال گذشته در پدیده مونسون دچار خسارت هایی در شهرستان مهریز شدیم که برای آن جلسات متعددی را با دستگاه های مختلف برگزار کردیم.

ملک زاده افزود: پس از احصاء پروژه های اولویت دار، ۹ میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان سال گذشته در ۲۵ پروژه به دستگاه ها اختصاص دادیم و در بحث کشاورزی هم ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ۱۰۸ کشاورز منطقه امحال انجام شد.

انتهای پیام/۷۸۱
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «افزایش چندین برابری اعتبارات و عوارض شهرستان مهریز» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.