برنامه ریزی برای تربیت 500هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی



مصطفی طاهری امروز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان در زمینه هوش مصنوعی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه در مجلس، اظهار داشت: در دنیا دو رویکرد توسعه ای و رویکرد تنظیم گری در زمینه هوش مصنوعی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه اقداماتی که در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته رویکرد توسعه ای است، تصریح کرد: هدف ما تسهیل گری در راستای توسعه است.

عضو کمیسیون صمت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه خفیفی هم به بحث تنظیم گری خواهیم داشت اما عمده مباحث در قانونی که در دست تدوین است مربوط به تسهیل گری خواهد بود، اضافه کرد: در این زمینه مطالعه تطبیقی با قوانین سایر کشورها انجام شده و ظرفیت های کشور، بومی سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه باید به این نکته توجه کرد که از هوش مصنوعی به عنوان حکمران و بازی ساز عمل می کنیم یا قرار است بازیگر باشیم، ادامه داد: سعی داریم در حد قوانین و در بودجه سنواتی، به سمت بازی سازی پیش برویم.

طاهری در زمینه نقطه قوت کشور در حوزه هوش مصنوعی، نیروی انسانی است، ادامه داد: طبق قانون باید ۵۰۰ هزار نیروی انسانی توسط نهادهای مختلف در این حوزه تربیت شود.

وی با تاکید بر اینکه داده ها خمیرمایه اصلی هوش مصنوعی است، افزود: همه داده ها در هوش مصنوعی قابل استفاده و متناسب با رویکرد مد نظر است.

عضو کمیسیون جهش تولید با اشاره به اینکه در حوزه هوش مصنوعی یکی از رویکردهای ما آماده سازی داده ها برای استفاده شرکت های دانش بنیان، سازمان ها و …. است، بیان داشت: مقرر شده سازمانی با عنوان هوش مصنوعی در کشور راه اندازی شود.

طاهری عدم انسجام و بلاتکلیفی در حوزه هوش مصنوعی را از دلایل عقب ماندگی و از بین رفتن وقت در این حوزه اعلام کرد و گفت: پراکنده کاری نیز در این زمینه وجود دارد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «برنامه ریزی برای تربیت 500هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.