حذف و مسدود کردن فضای مجازی در کاهش آسیب ها پاسخگو نیست



به گزارش خبرنگار مهر؛ حجت الاسلام یدالله وحدانی نیا صبح دوشنبه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسان جنوبی با موضوع بررسی اثر احتمالی توسعه اینترنت پرسرعت روستایی در گسترش آسیب های اجتماعی اظهار کرد: فضای مجازی و اینترنت از جمله ابزارهای متداول در زندگی اجتماعی وفردی مردم شده و براساس نظر برخی کارشناسان در دهکده جهانی زندگی علمی بدون اینترنت معنا ندارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: در دنیایی که هر روزه هزاران و بلکه میلیون سایت طراحی می شود اگر با هوشمندی و اطلاع در این عرصه وارد نشویم بی شک آسیب های اجتماعی را خواهیم داشت.

وحدانی نیا با اشاره به فرصت های فضای مجازی ادامه داد: در کنار این فرصت ها اگر از تهدیدات غفلت کنیم شاهد آسیب هایی چون تعارضات خانوادگی و بحران هویت در بین جوانان جامعه خواهیم بود.

وی با اشاره به گفتمان رهبر انقلاب اسلامی در زمینه فضای مجازی افزود: باید نسبت به گذشته مدیریت بهتری در فضای مجازی داشته باشیم و جوانان مؤمن و انقلابی و متعهد نیز در این عرصه فعال باشند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: با توجه به برنامه دولتمردان در زمینه گسترش اینترنت روستایی باید در راستای افزایش سواد کار در فضای مجازی در روستاها نیز کار و تلاش لازم صورت گیرد.

وحدانی نیا با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی نمی توان با بستن شبکه های مجازی صورت مسئله را پاک کرد، ادامه داد: بی شک حذف و مسدود کردن فضای مجازی جواب نمی دهد و راه حل درست و منطقی آگاهی بخشی به عموم جامعه است.

وی اظهار کرد: باید از ظرفیت و فرصت بسیج و روحانیون مستقر در روستاهای خراسان جنوبی و همچنین سمن های فعال در این زمینه برای این آگاهی بخشی استفاده کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: علاوه بر آموزش های حضوری نباید از آموزش های غیر حضوری چون توزیع سی دی های آموزشی و کتابچه های آگاهی بخش غفلت کنیم.

وحدانی نیا یادآور شد: باید با تولید محتوای مناسب در فضای مجازی برای مردم و به ویژه جوانان دانشجو و دانش آموز فرصت را از دشمن در این عرصه بگیریم.

پرسش و پاسخ در حذف و مسدود کردن فضای مجازی در کاهش آسیب ها پاسخگو نیست

گفتگو با هوش مصنوعی