تحول نظام آموزشی با تمرکز بر آموزش مدیران و معلمان



به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملارد، مصطفی آذرکیش عصر امروز در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم از تلاش های گسترده در راستای ایجاد تحول در نظام یادگیری و آموزش کشور خبر داد و اظهار است: بار دیگر این توفیق نصیب ما شد که در جمع شما عزیزان باشیم و در راستای ایجاد یک نظام آموزشی نوین با برنامه های تحول آفرین گام برداریم. همانطور که در جلسات متعدد با جناب آقای رئیس جمهور مطرح شد، ما از کانون کلاس درس آغاز کردیم و برنامه های خود را به طور مستمر پیگیری کرده ایم.

آذرکیش همچنین در ادامه به تلاش ها و دستاوردهای این برنامه ها در شهر قدس اشاره کرد و گفت: در شهر قدس به ویژه در سطح سیاست گذاران و عوامل اجرایی، تمام ۸۹ مدرسه با آموزش های تخصصی برای مدیران خود همراه بوده اند. علاوه بر آن، ۱۱ معلم و نماینده دبیران نیز به طور ویژه در روزهای اخیر آموزش های لازم را دریافت کرده اند.

وی افزود: در سطح کشور، چهار نشست مهم برگزار کردیم که دو نشست حضوری برای معاونین و روسای ادارات تابع آموزش متوسطه سراسر کشور بود و دو نشست دیگر به صورت وبیناری برگزار شد. همچنین، در سطح شش استان خودم حضور داشتم و در این نشست ها معاونین آموزش متوسطه به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: این برنامه ها و نشست ها نه تنها در راستای بهبود کیفیت آموزشی در مدارس کشور است، بلکه برای ارتقاء عملکرد مدیران و معلمان نیز طراحی شده است تا با بهره گیری از آموزش های هدفمند، شاهد تحولی در نظام آموزشی کشور باشیم.

وی افزود: مدرسه را در اولویت قرار داده ایم تا معلمان ما بتوانند تکنیک هایی که مورد تأکید جناب عالی بوده را اجرایی کنند. اسلایدها و محتوای آموزشی به دلیل دارا بودن بخش های تصویری، می توانند سریع تر و تأثیرگذارتر ارائه شوند.

آذرکیش در ادامه با اشاره به تکنیک های آموزشی جدید اظهار داشت: تکنیک های آموزش DRG و NISE که در تدریس نوین کاربرد دارند، به صورت ویژه در برنامه های آموزش معلمان مورد توجه قرار گرفته است تا این شیوه ها مستقیما در کلاس های درس پیاده سازی شوند. کلیپ های آموزشی مرتبط نیز آماده شده اند که اگرچه امروز فرصت پخش آن ها فراهم نشد، اما در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به برگزاری جشنواره الگوی برتر تدریس کشوری اشاره کرد و ادامه داد: این جشنواره که امروز به مرحله پایانی خود رسید، رویکردهای تحولی ارزشمندی را از سوی معلمان در نحوه تدریس، چینش کلاس ها، استفاده از فناوری های نوین و به کارگیری بسته های سیاستی مصوب ارائه کرد. این بسته ها هم تهیه و هم به سراسر کشور ابلاغ شده و در شهر قدس به صورت عملیاتی اجرا شده است.

معاون وزیر با اشاره به فعالیت ۷۲ دبیرخانه راهبری کشوری دروس خاطرنشان کرد: این دبیرخانه ها بستری را فراهم کرده اند که معلمان بتوانند بسته های آموزشی مصوب را به صورت گروهی (۶ تا ۱۲ نفره و حداکثر تا ۲۰ نفره) بررسی و تجارب خود را تبادل کنند. این گفتمان سازی هم در سطح کشوری و هم به صورت تخصصی در شهر قدس انجام شده و نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته است.

آذرکیش تأکید کرد: یکی از مهم ترین نتایج این برنامه ها این بود که معلمان ما، به ویژه در شهر قدس، به این درک برسند که باید روش های تدریس خود را متناسب با فناوری های نوین و رویکردهای جدید آموزشی به روز کنند. حتی چینش کلاس درس نیز در این راستا دستخوش تغییر شده است. این آموزش ها در مرحله اول به طور کامل انجام شده و در ادامه، با حضور می‌دانی در کلاس های درس، بازدید از ابزارهای آموزشی و گفت وگو با معلمان، اولیا و انجمن های مرتبط، این روند تکمیل خواهد شد.

وی با قدردانی از حمایت های انجام شده گفت: این گفتمان سازی آموزشی به مرور در سطح کشور توسعه پیدا خواهد کرد. در هر استانی که حضور داشتیم، شاهد حمایت های گسترده از سوی مدیران، معلمان و حتی والدین بوده ایم. همان طور که شما تأکید داشتید، اگر ما مردم را در کنار خود داشته باشیم می توانیم در سراسر کشور شاهد تحولات بزرگی در آموزش و یادگیری باشیم.

آذرکیش در پایان خاطرنشان کرد: شناسایی مسائل آموزشی به صورت دقیق و عملیاتی در سراسر کشور و به ویژه در شهر قدس انجام شده است و تمامی برنامه های آموزشی در سطوح مختلف اجرایی شده اند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تحول نظام آموزشی با تمرکز بر آموزش مدیران و معلمان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.