سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> راه اندازی می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد سردارزاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری روسای کارگروه های زیرمجموعه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اصحاب رسانه استان با اعلام اینکه امید است شاهد روزی باشیم که بازار و اقتصاد ما عاری از کالای قاچاق باشد، اظهار داشت: اقدامات مستمر و مؤثری در جهت مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سطح عرضه، ترغیب و تشویق واحدهای تولیدی به تولید کالای ایرانی با کیفیت و فروش کالای ایرانی توسط اصناف در کردستان انجام شده است.

وی افزود: در این راستای برنامه ریزی و تدوین گشت های مشترک بازدید و بازرسی از واحدهای عرضه کننده کالا در سطح استان لحاظ شد.

رئیس نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با بیان اینکه ۴۴۴ مورد بازرسی از واحدهای عرضه کننده سیگارت در سطح استان صورت پذیرفت، گفت: در این بازرسی ها ۱۸۱ هزار و ۸۲۰ نخ سیگار و ۵۰ بسته ۵۰ گرمی تنباکوی قاچاق کشف شد.

وی با اعلام اینکه در این خصوص ۲۰ فقره پرونده به ارزش ریالی ۶۳۷ میلیون و ۱۴۹ هزار تشکیل شد، تصریح کرد: در ۶۰۶ مورد بازرسی از واحدهای عرضه کننده لوازم آرایشی و بهداشتی، ۵۷۹ قلم کالای قاچاق کشف و ۲۵ فقره پرونده به ارزش ریالی ۳۳ میلیون و ۱۲۰ هزار ریال تشکیل شد.

سردارزاده با ذکر اینکه در سه ماهه نخست امسال ۴۴۰ مورد بازرسی از واحدهای عرضه کننده مواد غذایی لحاظ شد، ادامه داد: در این بازرسی ها ۲۳۹ هزار و ۸۳ واحد کالای قاچاق کشف و برای ۱۲ فقره پرونده به ارزش ریالی دو میلیارد و ۵۱۷ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال تشکیل پرونده شد.

وی با اشاره به ۹۷ مورد بازرسی از واحدهای عرضه کننده لوازم خانگی و کشف ۲۹ واحد کالای قاچاق به ارزش ۶۳ میلیون و ۱۸۰ ریال نیز طی سه ماهه نخست امسال، اظهار کرد: دو جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور نیز در این راستا تشکیل شد.

رئیس نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان ادامه داد: انجام ۵ مورد مصاحبه سمعی و بصری به منظور روشنگری آحاد جامعه برای پرهیز از خرید و نگهداری و یا فروش کالای قاچاق و حمایت از کالای تولید داخل، کشف ۲۲ فقره پرونده سیگارت و ضبط شده خارجی و انجام بیش از ۳۲ مورد کارشناسی کالای کشف و ضبط شده در زمینه تعیین ایرانی یا خارجی بودن آن کالاها از دیگر اقدامات انجام شده است.

وی از پیگیری و راه اندازی سامانه جامع انبار با هدف اشراف بر موجودی کالاهای اساسی در سطح استان خبر داد و گفت: این سامانه در راستای کنترل ورود و خروج کالا به داخل انبارها و جلوگیری از عرضه و توزیع کالای قاچاق در کردستان راه اندازی می شود.

رئیس نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به اینکه بر اساس آمار و ارقام تاکنون چهار هزار و ۵۰۶ واحد انبار در سامانه جامع انبار ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: از این تعداد ۶۵۶ واحد رسما تأیید شده، سه هزار و ۸۵۰ مورد در انتظار تأیید، ۲۰۳ واحد انبار رسما فعال و درنهایت ۶۹۵ واحد که شرایط انبار را نداشتند از سامانه حذف شده اند.

وی در خصوص تعریف شبکه توزیع سیگارت و نظام مند کردن واحدهای عمده استانی و کشوری بر پایه ضوابط و مقررات سازمانی و توزیع سالم و پرهیز از خرید و فروش و نگهداری سیگارت قاچاق گفت: در این راستا توزیع سیگار از انحصار دو عامل خارج و تا این لحظه ۷۵ عامل توزریع سیگار عمده در سطح استان کردستان و چهار عامل عمده در سطح کشور فعالیت می کنند.

سردارزاده با اعلام اینکه از مجموع ۶ کارگروه تخصصی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دو کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه و کارگروه مبارزه با قاچاق کالای دخانی فعالیت می کنند، اضافه کرد: شرکت ها و برندهای جی تی آی-بی آی تی و شرکت دخانیات نیز در حوزه توزیع سیگارت استان فعالیت می کنند.

وی اعلام کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ۵۷۹ فقره لوازم آرایشی و بهداشتی، ۲۳۹۸۳ فقره مواد غذایی و ۲۹ دستگاه لوازم خانگی قاچاق به ارزش ریالی سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون و ۹۸۹ هزار ریال در استان کردستان کشف شده است.

انتهای پیام/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان کردستان راه اندازی می شود » بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.