علاج بیماران مبتلا به سرطان تا یک دهه آینده



دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد؛

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،



او گفت: زمانی سرطان پوست (ملانوم) برای انکولوژیست ها با سرشکستگی همراه بود، اما حالا مرگ بر اثر سرطان پوست معنی ندارد. به گزارشپیام آزاده، آنکولوژیست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه چهارمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی در محل هتل المپیک تهران، به دستاورد های دنیا در زمینه پیشرفت علم پزشکی اشاره کرد و گفت: پیشرفت یک دهه اخیر در زمینه درمان سرطان، قابل مقایسه با سال های قبل از آن نیست.او گفت: زمانی سرطان پوست (ملانوم) برای انکولوژیست ها با سرشکستگی همراه بود، اما حالا مرگ بر اثر سرطان پوست معنی ندارد.

سرطان ها بزودی علاج پذیر خواهند شد

این انکولوژیست، به سایر سرطان ها اشاره کرد و افزود: درمان سرطان های ریه و کبد و …، نیز به خوبی پیشرفت کرده و امروز باید گفت که سرطان ها بزودی علاج پذیر خواهند شد.



آزاده ادامه داد: پیشرفت های علم پزشکی در جهان نشان داده است که می توان امیدوار بود ظرف یک دهه آینده شاهد مرگ «سرطان» باشیم.



او با اشاره به پیچیده بودن ساخت دارو های ایمونوتراپی، گفت: امیدواریم کشور ما نیز بتواند در این مسیر به موفقیت برسد.



دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: با توجه به پیشرفت علم پزشکی در زمینه درمان سرطان ها، باید این بیماری را به عنوان یک بیماری ساده عفونی تلقی کرد که ظرف یک دهه آینده شاهد علاج بیماران مبتلا به سرطان خواهیم بود.



چهارمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی تا روز ۲۹ آذر در محل هتل المپیک تهران ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «علاج بیماران مبتلا به سرطان تا یک دهه آینده» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.