جبهه ای بدون تجهیزات در ایلام / پزشکان و پرستاران ایلامی چشم انتظار تجهیزات مراقبتی+ تصاویر



با وجود گسترش بیش از پیش ویروس کرونا در استان ایلام، پزشکان و پرستاران در این استان از نبود لوازم مراقبتی در رنج بوده و از این موضوع گلایه کرده اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، با شیوع گسترده کرونا ویروس سربازان خط مقدم یعنی پزشکان و پرستاران تمام توان خود را به کار گرفته اند و برای مقابله با این ویروس شجاعانه به پا خاسته اند.

جنگ بر علیه کرونا همه گیر شده است و مردم برای در امان ماندن از ترکش های کرونا باید در خانه بمانند. یکسری از افراد با رشادت های خود تبدیل به قهرمانان جنگ شده اند. سلاح مبارزه با این جنگ ماسک و مواد ضد عفونی کننده است.

اگر تمام مردم باهم همکاری کنند و برای مدتی کوتاه در قرنطینه بمانند قطعا این دشمن را شکست می دهیم.

خط مقدم جنگ علیه کرونا بیمارستان است، از این رو به سراغ پزشکان و پرستاران رفته ایم تا اوضاع آن را مورد بررسی قرار دهیم که آیا وسیله ای برای مقابله با این جنگ دارند یا خیر.

بعضا با کمبود لوازم بهداشتی و محافظتی مواجه هستیم

جلیل فیضی یکی از پزشکان بخش کرونا ایلام در گفت وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: به دستور وزارت باید هر استان دارای یک بیمارستان تخصصی باشد که در ایلام به کمک دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان شهید مصطفی خمینی با توجه به اینکه یک بیمارستان مرکزی است و دارای امکاناتی همانند سی تی اسکن و مزایای دیگری است به عنوان بیمارستان مبارزه با کرونا در نظر گرفته شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیمارستان بایستی باید برای مقابله با یک بیماری خاص (کرونا ویروس) در نظر گرفته میشد با کمک مدیر بیمارستان آن تغییرات اعمال شد و تا حدودی قابل قبول شد. بیمارستان شهید مصطفی خمینی یک بیمارستان دولتی است و هرگونه مساعدت و رفع نیاز در آن توسط دولت انجام می گیرد.

وی با اشاره به کمبودهایی که در این بخش است، گفت: درباره کمبودهای بیمارستان می توان به نبود ماسک و لباس های محافظتی(گان) اشاره کرد؛ البته نظام پزشکی تعدادی ماسک فقط برای پزشکان توزیع کرده و کمبودهای دیگری هم وجود دارد اما این کمبودها یک موضوع کشوری و حتی جهانی است.

فیضی با اشاره به یکی دیگر از مشکلات موجود در بیمارستان، ادامه داد: بسیاری از ادارات و حتی پرسنل بیمارستان با توجه به مشکل ریوی به دلیل ترس از کرونا و به توصیه ما دیگر سر کار حاضر نمی شوند.

خانواده و اقوام از من می ترسند !

این پزشک بخش عفونی و کرونایی، عنوان کرد: بنده به عنوان پزشک خط مقدم جنگ علیه کرونا، مشکلات دیگری دارم، از جمله اینکه افراد خانواده و اطرافیانم از من وحشت دارند و راضی به کار کردن من در بخش کرونا نیستند؛ اما به دلیل تخصص بنده و بر حسب وظیفه خود را مسوول این کار می دانم.

از این رو به سراغ پرستاران بیمارستان رفتیم تا از دغدغه های آنان نیز با خبر شویم.

لوازم بهداشتی فاقد استانداردهای کافی هستند

یکی از پرستاران بیمارستان شهید مصطفی خمینی نیز در گفت وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: بزرگترین مشکل ما پرستاران کمبود امکانات بوده و هست، هر روز وسایل حفاظت فردی محدود ما از یک جای جدید تامین می شود و متاسفانه خیلی از آنها فاقد استاندار لازم هستند.

وی افزود: از جمله این کمبودها می توان به لباس های بی کیفیت اشاره کرد که انگار از رو تختی یکبار مصرف تهیه شده اند و خیلی زود از همه جا پاره می شوند.

تهیه ماسک پرستاران از لباس پرسنل پتروشیمی !

این پرستار بخش کرونا در ایلام، تصریح کرد: وجود ماسک هایی که فاقد اطمینان و استاندارد لازم برای پیشگیری هستند و حتی تعدادی از آنها دست دوز هستند. بعضی از دوستان به ابتکار خود و از سر ناچاری از لباس پرسنل پتروشیمی ماسک تهیه می کنند.

وی ادامه داد: در هر شیفت به صورت سهمیه ای یک ماسک فیلتردار با ۱۰ عدد دستکش لاتکس وجود دارد، که اگر تمام شود باید بدون دستکش لاتکس کار کنیم. الکل و محلول ضد عفونی کننده به صورت خیلی محدود وجود دارد و تا پایان شیفت ممکن است اصلا چیزی به ما نرسد.

وی با اشاره به شرایط سخت کاری خود، گفت: همه اقوام و خانواده می گویند سرکار نرو ولی این چیز خلاف اعتقاد من است، من از اول این جریان و شیوع ویروس، از کرونا ترسی نداشتم و به دوستانم هم می گفتم ما به این ویروس مبتلا می شویم ولی بهبود پیدا می کنیم.

این پرستار ایلامی با بیان آرزوی خود، یادآور شد: فقط امیدم به روزهای بعد کروناست، که دست دخترم را بگیرم و با خیال راحت به پارک برویم و بازگردیم.

پرستاران پشت مردم را هیچگاه خالی نمی کنند

وی افزود: من واقعا شغلم را دوست دارم، اما بعضی وقت ها بی مهری مسوولین مربوطه انگیزه ام را کم می کند. امیدوارم مسوولین این روزها را فراموش نکنند و در ذهنشان بماند که پرستارها هیچ وقت پشت آنها و مردم را خالی نکرده و نمی کنند.

مردم بایستی به این درک جمعی برسند که در صورت رعایت نکردن در خصوص ویروس کرونا امکان ابتلای پزشکان و پرستاران به این بیماری بیشتر می شود و در این صورت دیگر فردی نخواهد بود تا از آنان مراقبت و پرستاری کند، فلذا بایستی با قرنطینه خانگی به روند بهبود این ویروس در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام/۹۷۰۸/ی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جبهه ای بدون تجهیزات در ایلام / پزشکان و پرستاران ایلامی چشم انتظار تجهیزات مراقبتی+ تصاویر» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.