غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستانی</a> با همکاری نهادها انجام شود



به گزارش خبرنگار مهر، عزت طیبی راد عصر یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، بهره مندی از ظرفیت سایر نهادهای فرهنگی و شهرداری ها را محور اصلی مهارت آموزی و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان دانست و حوزه های زیباشناختی، هنری، زیستی و بدنی را از ابعاد مهم این برنامه ها برشمرد.

طیبی راد با اشاره به همکاری گسترده نهادها برای اجرای برنامه های فرهنگی تابستان، از یاری گر بودن اداره ورزش و جوانان، شهرداری، تبلیغات اسلامی، میراث فرهنگی، بسیج، هلال احمر، اوقاف و کمیته امداد در کنار آموزش و پرورش خبر داد.

وی همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه، محله محوری، مساجد، دارالقرآن و سالن های ورزشی را از سیاست های راهبردی در حوزه اوقات فراغت عنوان کرد.

معاون پرورشی آموزش و پرورش کردستان از در نظر گرفتن ۱۴ کارگروه ویژه برای اوقات فراغت دانش آموزان خبر داد که شامل برنامه هایی نظیر راهیان نور، راهیان پیشرفت، ماهرانه و سایر برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی می شود.

وی با اشاره به مشارکت ۸۱ هزار و ۳۶۷ نفر در برنامه های اردویی، تفریحی، فرهنگی و مهارتی سال گذشته، پیش بینی مشارکت ۸۵ هزار نفر را برای امسال اعلام کرد.

طیبی راد هدف از غنی سازی اوقات فراغت را رشد همه جانبه شخصیت دانش آموزان و ارتقا سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری آنان دانست.

برنامه های اوقات فراغت عامل شادابی و نشاط در نوجوانان است

افشین خوشگوار، معاون تربیتی آموزش و پرورش کردستان، نیز بر ایجاد نشاط و شادابی در برنامه های اوقات فراغت برای افزایش علاقه مندی دانش آموزان تاکید کرد.

وی همچنین نهادینه سازی روحیه ایثار، خودباوری، عزت نفس و احترام به قانون در دانش آموزان و شناسایی نفرات مستعد و نخبه در سطح مدرسه و شهرستان را از اهداف این برنامه ها برشمرد.

خوشگوار در ادامه از میزبانی کردستان در مسابقات کشوری فوتسال و تنیس روی میز دانش آموزی خبر داد و افزود: در این مسابقات ۲ هزار ورزشکار، مربی، سرپرست و داور مهمان کردستان خواهند بود.

وی اضافه کرد: زمان برگزاری مسابقات پسران ۲۷ تیر تا ۳ مرداد و مسابقات دختران ۴ تا ۱۱ مرداد اعلام شده است و مسابقات فوتسال در سالن اوراز و تنیس روی میز در خانه پینگ پنگ برگزار خواهد شد و به نام کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید کردستان نامگذاری شده اند.

در ادامه جلسه، هیرش رضایی رئیس آموزش و پرورش سنندج به کمبود شدید فضای آموزشی در شهر سنندج، به ویژه در ناحیه یک، و نیز در مریوان و بانه اشاره کرد و بیان داشت: اگر فضای روستایی در شهر سنندج کاهش یابد، فضای آموزشی به کمتر از ۲ متر مربع برای هر دانش آموز می رسد که منجر به تشکیل کلاس های دو شیفت با تراکم بالا و حضور حدود ۳۵ نفر در هر کلاس می شود که این معضل جدی است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان کردستانی با همکاری نهادها انجام شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.