۱۲ هزار کیلومتر از جاده های خوزستان فاقد پوشش ارتباطی؛ اپراتورها تا ۶ آینده موظف به رفع هستند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا ملکی جهان امروز در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه تخصصی کامپیوتر، فناوری اطلاعات، ارتباطات و دولت الکترونیک در استان خوزستان اظهار داشت: وظیفه اصلی مجموعه نظارت بر کیفیت سرویس اپراتورها و رسیدگی به شکایات و پاسخگویی به مردم است.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه کیفیت سرویس اینترنت مشترکان خانگی در استان خوزستان، ادامه داد: راه اندازی این سامانه سبب می شود همشهریان بتوانند نقاط ضعف را در شهر به اطلاع ما برسانند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خوزستان ادامه داد: ما به عنوان ناظر بر کار پیمانکاران هستیم و بیش از ۱۲ هزار بررسی سرویس های اینترنت را انجام داده ایم. در زمینه جاده های اصلی و مواصلاتی با مشکل نقاط کور مواجه هستیم که بعضا به سبب عدم زیرساخت های برق این اتفاق روی می دهد.

ملکی افزود: در برخی نقاط مواجه با سرقت تجهیزات ارتباطی اپراتورها هستیم که ممکن است تهیه مجدد آنها بسیار مشکل باشد و خطوط ارتباطی مناطق را با مشکل مواجه کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خوزستان گفت: بیش از ۸ هزار ایستگاه موبایل BTS وجود دارد و ضریب نفوذ پوشش جمعیتی ما بیش از ۸۵ درصد که پوشش شهری ما ۹۷٫۵ درصد و روستایی بیش از ۷۰ درصد است.

وی اظهار داشت: کمتر از ۳۰۰ کیلومتر در ۱۲ هزار کیلومتر جاده های استان خوزستان فاقد پوشش ارتباطی هستند که اپراتورها تا ۶ ماه آینده موظف به رفع آنها هستند.

ملکی با اشاره به این که بر اساس درصد پوشش در سطح استان های نخست کشور قرار داریم، ادامه داد: از نظر تجهیز ارتباطات و ضریب دسترسی استان خوزستان مشکلی وجود ندارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خوزستان بیان کرد: در سطح استان بر اساس پروانه بهره برداری که اعطا شده افزون بر تعهد آنها اپراتورها فراتر از تعهد خود پوشش ارتباطی را در نظر گرفته اند.

وی درباره جابه جایی دکل های مخابراتی در مدارس، ادامه داد: به سبب وجود افراد غیر متخصص نظراتی گفته می شود که غیر کارشناسی است، متولی این قضیه سازمان انرژی اتمی است و دکل های موبایل BTS براساس مجوزهای استاندار صد در صد امن هستند و به صورت مستمر پایش سیگنال ها به سازمان انرژی اتمی ارسال و اطلاعات آن در اختیار سازمان محیط زیست و سازمان تنظیم مقررات رادیویی قرار می گیرد.

ملکی افزود: هیچگونه مشکلی از سوی این دکل ها در مدارس تاکنون وجود نداشته و هیچ منبعی برای خطر ساز بودن آنها منتشر نشده است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خوزستان با اشاره به این که برنامه ای برای جمع آوری دکل ها از میان مدارس استان وجود ندارد، ادامه داد: جابجایی دکل ها مشکل عدم پوشش را ایجاد می کند.

وی با بیان این که از طریق سامانه ۱۹۵ می توان شکایت ها و گزارش ها برای نقاط کور و عدم دسترسی ها ارائه داد تا رسیدگی شود، ادامه داد: جابه جایی سیمکارت های مشترکان برای رفاه مردم در نظر گرفته شده و هر مشترک می تواند بنا به سلیقه خود نسبت به جابه جایی سیم کارت خود اقدام کند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

ملکی با اشاره به ورود به بحث کیفیت سرویس ارتباطات در مرزهای خوزستان برای اربعین حسینی امسال از اردیبهشت ماه، گفت: امسال مشکلی از سوی اپراتورها در پایانه ها وجود نداشت و اپراتورها با نصب سیستم های سیار خود مشکلات سال های گذشته را رفع کردند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در ۱۲ هزار کیلومتر از جاده های خوزستان فاقد پوشش ارتباطی؛ اپراتورها تا ۶ آینده موظف به رفع هستند

گفتگو با هوش مصنوعی