مقاومت تداوم نهضت عاشورا است / رویکرد مسئله محوری در برنامه هفتم



وی افزود: آنقدر این منکر ساده شده بود که یزید برای ابن عباس که شخصیت برجسته ای است و از مدافعان مدرسه امامت و ایمان آورندگان مکتب ولایت است می نویسد، ابن عباس تو بزرگ خاندان هستی و حسین (ع) را از ایستادگی در برابر حکومت من بازدار و او را ترغیب می کند به اینکه حضرت اباعبدالله الحسین را از این راه باز دارد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: مشاهده می کنید که با فاصله اندکی، بعد از قیام تاریخ ساز و تحول آفرین عاشورا و پس از چهار سال بعد از واقعه ی عاشورا، توابین با انگیزه تحقق قیام اباعبدالله خروج کردند و شعار آن ها تحقق سنت پیامبر بود.

ابوترابی فرد افزود: مقاومت در فلسطین و یمن تداوم نهضت عاشورا است. لبنان تجلی حرکت عظیم عاشوراییان است. «حشدالشعبی» عراق از مدارس عاشورا الهام گرفته است.

وی با اشاره به میزبانی عراق از زائرین مراسم اربعین، گفت: میزبانی شایسته از زائران اباعبدالله الحسین ملت و دولت عراق را در جایگاهی فاخر از شکوه و عظمت قرار داده است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: اربعین میعادگاه دلباختگان به مکتب عاشورا و مدرسه انسان ساز حسینی است.

ابوترابی فرد افزود: اربعین آئین فرهنگ ساز و جامعه پرداز به مثابه یک رزمایش و اردوی معنوی سیاسی و اجتماعی است که امت واحده اسلامی را در مدار شخصیت ملکوتی توحیدی اباعبدالله الحسین و مدرسه انسان سازی عاشورا سامان داده است.

وی افزود: اربعین نماد ابراز عشق گسترده، دوستداران عدالت و انسانیت به محبوب همه آزادی خواهان عالم یعنی حسین (ع) است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: شایسته است با پرهیز از بزرگنمایی ضعف ها در برگزاری این حماسه بزرگ، به رصد دقیق مشکلات پرداخت و با استفاده از تجارب به دست آمده و برنامه ریزی دقیق امکان استفاده بهتر از این آئین پرشکوه و با عظمت عبادی و سیاسی را فراهم آورد و راه را برای ترکیب همبستگی و پیوند امت اسلامی به ویژه دو دولت و ملت ایران و عراق هموار ساخت.

ابوترابی فرد در ادامه به ابلاغ سیاست های برنامه هفتم توسعه از سوی رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: در روزهای اخیر رهبر معظم انقلاب سیاست های کلی برنامه توسعه فرهنگی اقتصادی و اجتماعی کشور را ابلاغ فرمودند که با رویکرد مسئله محوری و نگاه به چالش ها و مشکلات جدی فراروی پیشرفت و توسعه کشور است.

وی افزود: تحلیل سیاست های کلی نظام و نقش این اسناد کلیدی و مهم بالادستی در هموار نمودن بستر سرعت پرشتاب کشور برای برون رفت از تنگناها و تحقق شاخص های پیشرفت و توسعه نیازمند به زمان و فرصت است.

امام جمعه موقت تهران گفت: در سیاست های کلی ابلاغی در چند حوزه بر چند اصل تاکید شده است که در حوزه اقتصادی بر پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت و با رشد متوسط ۸ درصد در طول برنامه تاکید شده است.

ابوترابی فرد با بیان اینکه این هدف گذاری بسیار مهم و کلیدی است، اظهار داشت: این مهم تحقق نخواهد یافت مگر اینکه ما در حوزه های گوناگون مدیریتی کشور با یک تحول و تغییر روبرو شویم.

وی تاکید کرد: بدون یک نگاه تحول آفرین، با حفظ شرایط موجود در نظام بودجه ریزی، نظام مالیاتی کشور، نظام اداری کشور، در حوزه بهره وری منابع انسانی، سرمایه فناوری، مدیریت و کل عوامل تولید، هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد.

پرسش و پاسخ در مقاومت تداوم نهضت عاشورا است / رویکرد مسئله محوری در برنامه هفتم

گفتگو با هوش مصنوعی