جذب سرمایه گذاری ۴ هزار میلیاردی برای طبس- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، علی اکبر رحیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سرمایه گذاری ۴ هزار میلیاردی سبب ایجاد اشتغال برای بیش از سه هزار نفر در شهرستان طبس می شود و طبق قولی که دادند در ۴۶ ماه آینده محقق خواهد شد.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ایجاد پایگاه امداد و نجات مجتمع معادن زغالسنگ طبس گفت: این پایگاه شبیه بیمارستان کوچک و یکی از مجهزترین پایگاه های امداد و نجات کشور است که هم اکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا دهه فجر امسال افتتاح می شود.

فرماندار ویژه طبس با بیان اینکه سرمایه گذاری برای دو پست ۱۳۲ کیلو ولت برق با اعتبار حدود ۱۲۰ میلیارد تومان برای توسعه و تجهیز معادن پروده ۴ و شرقی انجام می شود گفت: زیرساخت های این دو پست برق و فیدرها و دیماند برق که برای تجهیز معادن مورد نیاز است در حال آماده سازی است که ۳۰۰ میلیارد تومان برای برق و ۳۰۰ میلیارد تومان برای انتقال آب، اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی از سیستم حفاظتی و نظارتی مانیتورینگ مجتمع معادن زغال سنگ طبس خبر داد و افزود: این طرح با اعتبار هفت میلیارد تومان انجام می شود که ضمن نظارت با پایش مستمر در صورت بروز هر اتفاقی، فوری اقدام می شود و هم اکنون ممرادکو مجهز به این سیستم است.

رحیمی با اشاره به برگزاری مناقصه سه محور مواصلاتی طبس به اصفهان تا جوخواه، ۱۷ کیلومتر طبس به یزد و همچنین ۱۷ کیلومتر طبس_دیهوک گفت: مناقصات برگزار شده و پاکت دو مناقصه هفته آینده باز می شود و مناقصه دیگر به دلیل وجود فقط یک شرکت کننده مجدد برگزار می شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس با اشاره به اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای روکش آسفالت محور دیهوک راور گفت: این جاده در حوزه شهرستان طبس ۲۰۰ کیلومتر است که ۱۲۰ کیلومتر آن دوبانده شده، ۵۰ کیلومتر در حال ساخت و ۳۰ کیلومتر در مرحله مطالعات است.

وی درباره راه اندازی دستگاه ام آر آی گفت: با توجه به گرانی و همچنین حساسیت کار با دستگاه، پس از آموزش پرسنل و بررسی های دقیق، دستگاه راه اندازی می شود.

امام جمعه طبس نیز گفت: خبرنگاران پیشتازان میدان جهاد تبیین در مبارزه با دشمن در عرصه خیر و اطلاع رسانی هستند و در یک کلام با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم جهاد تبیین می توانند در این مسئله مصداق های خوب و ماندگاری با تلاش جهاد گونه خود قرار گیرند.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به برخی از راهکارهای اجرای مثبت وظیفه یک خبرنگار در جامعه اظهار داشت: خبرنگار باید از عادات غلط در رساندن مفاهیم پرهیز کند مانند ترویج سوءظن ، پرهیز از انتشار حرف های نادرست که در جامعه ممکن است خدای نکرده زمینه ایجاد تنش و نگرانی را ایجاد کند، پرهیز از شایعه سازی و شایعه پراکنی و پرهیز از کدر کردن فضای جامعه به نام شفافیت.

وی گفت: صداقت و رسالت دو شاخصه مهم حرفه خبرنگاری است، همراهی با مسئولان و انعکاس خدمات و تلاش ها البته در کنار موضوع لزوم انتقاد منصفانه از کمی و کاستی ها از ملزومات مسئله صداقت و رسالت در حوزه خبری است.

انتهای پیام/ ۲۵۱/

پرسش و پاسخ در جذب سرمایه گذاری ۴ هزار میلیاردی برای طبس- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی