آغاز آبرسانی به ۵ روستای شهرستان ری / افزایش ظرفیت تصفیه خانه ششم - اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، استاندار تهران از ساعات اولیه صبح امروز شهرستان ری بود و در این سفر یک روزه بازدید و افتتاح دفتر بیمه سلامت شهرستان ری، بازدید از چهار کارخانه دانش بنیان در شهرک صنعتی شمس آباد، بازدید از روند اجرای پروژه کمربندی دوم، میدان غنی آباد و پل فیروزآباد، افتتاح مدرسه متوسطه اول باقرالعلوم و کلنگ زنی پروژه خط انتقال آب روستایی روستاهای بخش مرکزی، خاوران و قلعه نو را در دستور کار خود قرار داد.

حسن حقیقی عصر امروز در آئین مرحله نخست عملیات آبرسانی به روستاهای شهرستان ری که با حضور استاندار تهران برگزار شد، اظهار داشت: عملیات اجرایی طرح آبرسانی به پنج روستای شهرستان ری آغاز شد و ظرف چهار ماه قرار است مشکلات آب آشامیدنی این روستاها با طول ۳۹۰۰ متر لوله گذاری برطرف شود.

وی افزود: روستاهای قاسم آباد تهرانچی، کریم آباد، عباس آباد علاقبند، علی آباد قیصریه و گل تپه کبیر روستاهایی هستند که از این نعمت بهره مند می شوند.

محسن اردکانی هم در این مراسم گفت: طی ۵۰ سال اخیر منابع آب آشامیدنی به کمترین حد خود رسیده است.

وی ادامه داد: ۳۰ میلیون متر مکعب نسبت به پارسال حجم آب کمتر شده اما ظرفیت تصفیه خانه ششم را داریم افزایش می دهیم تا جبران کمبودها شود.

مدیرعامل آبفای استان تهران تصریح کرد: ۲۵۰ لیتر مصرف آب آشامیدنی هر تهرانی در روز که از تمام کشورهای منطقه بیشتر است و اگر ۱۰ درصد هم صرفه جویی کنیم مشکلات بسیار کمتر می شود.

وی خاطرنشان کرد: مردم همراهی کنند تا خشکسالی با مصرف صحیح آب آشامیدنی مدیریت شود.

اردکانی یادآور شد: طرح امروز هم بر این مبنا است که همان کیفیت آبی که به شهر می دهیم به روستا ارائه کنیم.

در ادامه استاندار تهران این پروژه را بسیار مناسب دانست و گفت: آب مایه حیات است و امروز به عنوان کالای راهبردی محسوب می شود؛ میانگین ۲۵۰ لیتر مصرف آب آشامیدنی توسط شهروندان یک فاجعه است چراکه اگر آمار را به حد نرمال نرسانیم برای قطره ای آب باید فرسنگ چ ها راه برویم.

علیرضا فخاری افزود: آنچه که ما توان داریم پشت سدها نگه داریم همان هایی است که می بینید و در مناطقی مثل دماوند و شمیرانات با کم آبی مواجه هستیم.

استاندار تهران ابراز داشت: آبرسانی به روستاها و بازگشت مردم به این مناطق مهم است و باید برای آن ظرفیت سازی کرد؛ نظام آب و فاضلاب ما فرسوده و کهنه است و بخشی که در سدها هدر می رود حتی به شمار نمی آید.

وی ادامه داد: فرهنگ سازی در موضوع آب مهم است و حتی می توان بروشورهایی به در خانه ها ببریم تا مصرف صحیح آب را به مردم گوشزد کنیم.

فخاری در پایان خاطرنشان کرد: باید کنتور آب آپارتمان ها هم جدا تا میزان مصرف خانوارها مشخص شود و این گونه نباشد که برخی از این میزان آب سوء استفاده کنند.

انتهای پیام/.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «آغاز آبرسانی به ۵ روستای شهرستان ری / افزایش ظرفیت تصفیه خانه ششم - اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.