وضعیت صیادی در استان خوزستان مناسب نیست



علی دانش مهر در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، به اوضاع نا به سامان صیادی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: وضعیت صید در ۵ سال گذشته نشان از کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی گونه های باارزش دریایی از نظر وزنی، اندازه و میزان صید می دهد.

وی افزود: اگر وضعیت به همین شکل ادامه داشته باشد تا ۵ سال آینده حداقل ۵ گونه مهم و اقتصادی خلیج فارس از قبیل حلوا سفید، راشگو، شوریده، میگو و صبور به کلی از بین می رود و حداقل سالانه ۲ الی۳ هزار نفر در جوامع ساحلی بیکار می شوند.

دانش مهر افزود: عوامل متعددی در صید پایدار نقش دارند که مهم ترین آن ها جلوگیری از ورود مواد آلاینده شهری و صنعتی به رودخانه ها، مصب ها، خوریات و بنادر، گسترش زیستگاه های مصنوعی جهت بهسازی منابع آبزیان دریایی حسب تحقیقات علمی و تولید و رهاسازی بچه ماهیان برای گونه های در معرض خطر است.

معاون صید و بنادر اداره کل شیلات خوزستان مهاجرت، بیکاری، از بین رفتن فرصت های شغلی در بنادر و صیدگاه ها را از نتایج صید بی رویه برشمرد و عنوان کرد: در صورت کنترل آلودگی، ایجاد زیستگاه های مصنوعی و همکاری صیادان و تقویت یگان حفاظت منابع آبزیان نسبت به بهسازی و بازسازی ذخایر ارزشمند دریایی می توان وضعیت موجود را برای فصل های آینده حفظ و تقویت کرد.

انتهای پیام/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «وضعیت صیادی در استان خوزستان مناسب نیست» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.