مشارکت حداکثری در تدوین بسته تحولی مدارس دانش آموزان استثنایی



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سید جواد حسینی، در دهمین ویدئو کنفرانس شورای معاونین و رؤسای ادارات استثنایی استان ها که با موضوع تبیین بسته تحولی توسعه مشارکت کاهش تمرکز و اجتماعی شدن برگزار شد، با بیان اینکه مشارکت ذی نفعان باید بر ۵ محور عمده استوار شود، اظهار کرد: نمادینه سازی، ستادینه سازی و نهادینه سازی از جمله محورهای عمده مشارکت است که این سه موجب افزایش مشارکت، اعتماد و ظرفیت سازی می شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: پارلمان مجازی معلمان، طرح جام، نظام تصمیم گیری از مدرسه تا ستاد، توسعه کمی و کیفی تشکل های اجتماعی و علمی معلمین، حضور نمایندگان معلمان در کارگروه ها و طرح قشربندی حرفه ای معلمان از جمله طرح های مشارکتی معلمان است.

وی افزود: پارلمان مشورتی اولیا، مدرسه یاری اولیا و مشارکت پیشکسوتان از طریق ایجاد گنجینه مدیران استثنایی و راهنمایان بالینی از جمله دیگر طرح های مشارکتی درون سازمانی است.

حسینی گفت: تشکیل مجلس دانش آموزی، تشکیل مجلس مشورتی مجازی دانش آموزی، طرح هر دانش آموز یک نقش و یک تشکل، تقویت کمی و کیفی تشکل های دانش آموزی، طرح مدام ویژه دانش آموزان دوره متوسطه و طرح هر مدرسه یک سرود از جمله طرح های مشارکتی ویژه دانش آموزان است.

وی افزود: مدیران، کارشناسان ادارات استان ها و ستاد و مدیران نیز از طریق نظام تصمیم گیری مشارکتی از مدرسه تا ستاد و طرح جام به مشارکت دعوت می شوند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در تبیین طرح های جلب مشارکت های برون سازمانی اظهار کرد: مشارکت دستگاه های دولتی در قالب طرح ۱۰۰ دبیرخانه ۱۰۰ مدرسه، طرح حامی، طرح مدرسه سازی تخصصی دستگاه های دولتی و گسترش کمی و کیفی مدارس و مراکز غیردولتی تعریف شده است.

وی افزود: توسعه کمی و کیفی سازمان های مردم نهاد از طریق ۶ راهبرد شبکه سازی، توسعه موضوعی، توسعه قشری، توسعه منطقه ای، نظامنامه تعامل و توانمندسازی نیز از جمله برنامه های توسعه مشارکت در بخش برون سازمانی است.

حسینی تصریح کرد: مشارکت صاحب نظران و دانشگاهیان نیز در قالب طرح رصد و کار بست مطالعات ملی و بین المللی تعریف شده است و طرح توانبخشی بانک زمان از طریق انجام خدمات توانبخشی داوطلبان برای معلولین در زمان توانمندی و جبران خدمات آنان در قالب ارائه کارت های اعتباری از دیگر برنامه های جلب مشارکت های برون سازمان است.

وی در پایان با تاکید بر تشکیل شورای راهبردی توسعه مشارکت ها افزود: شورای راهبردی مشارکت ها از طریق ۴ کارگروه مشارکت اولیا، کارگروه مشارکت دانش آموزان، کارگروه مشارکت معلمان و مدیران و کارشناسان و کارگروه مشارکت پیشکسوتان، بخش خصوصی، مردم و دستگاه های دولتی و عمومی فعالیت های بسته مشارکتی را رصد و پایش خواهد کرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مشارکت حداکثری در تدوین بسته تحولی مدارس دانش آموزان استثنایی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.